Vårt projektarbete

2012-01-20 @ 12:00:00
Hej!

Bakom denna blogg finns fem matglada tjejer som går årskurs 3 på den naturvetenskapliga linjen på Balderskolan i Skellefteå. Vi har valt att göra ett projektarbete i form av en matblogg där vi handskas med allt från hur en blogg är utformad, design och hur man marknadsför den, till att laga mat och förbättra våra kunskaper i köket. Till detta har vi dryga 10 veckor på oss och vi ser fram emot att dela denna resa med er!

Vi hoppas att ni kommer vilja följa med oss och att ni kan bli inspererade av vårt arbete. Vi ser gärna att ni kommer med konstruktiv kritik och om något är oklart är ni välkomna att höra av er till [email protected] eller lämna en kommentar.

Kom ihåg: för att lyckas, måste man våga misslyckas!


Följ vår blogg med Bloglovin

Kommentarer
Postat av: MarieA

Vill verkligen lyckönska er tjejer till en suveränt

proffsig blogg. Mycket välarbetad och snygg med bra text och fina foton. Lättläst, tydlig och mycket intressant. Man blir sugen på att prova alla läckra

recept. Namnet är välvalt och fotot på hemsidan med

hallonen är bara sååå snyggt. Är mycket imponerad och ser fram emot fortsättningen...MVG++

2012-02-19 @ 22:14:43
Postat av: Inger R.

Håller med Marie A! Speciellt kul med alla tydliga foton! Bra instruktionerer som passar oss alla som inte direkt älskar matlagning och bak!

2012-02-24 @ 12:04:06
Postat av: Inger R.

Glömde en sak: går det att lägga alla "godsaker" under en egen rubrik? (så att vi snabbt hittar dessa väsentligheter...?)

2012-02-24 @ 12:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0