Helgspecial - Ugnspannkaka med bacon

2012-02-11 @ 12:00:00


Gör så här:

♥ Strimla baconet i en långpanna. Ställ ca 5 minuter i ugn, 225°C.

♥ Skölj och strimla purjolök och fördela i pannan.

♥ Vispa ihop ägg, mjölk, salt och vetemjöl till en klumpfri smet.

♥ Häll smeten över bacon och purjolök i pannan. Ställ in i ugnen (225°C) och grädda i 25-30 minuter.

♥ Servera med lingonsylt och sallad.

Jag har alltid älskat pannkaka och tycker det är en perfekt vardagsrätt. Det går snabbt och enkelt att göra och man kan variera med annat än just bacon, exempelvis korv eller varför inte äpple? Man kan såklart också byta ut lingonsylten till sin egen favorit, för mig blir det jordgubbssylt!

/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0