Vilken typ av frukostmänniska är du?

2012-02-16 @ 18:00:00

Bild från google

Vilken typ av frukostmänniska är du?

1. Din frukost är att förtära kaffe/cigg. Denna frukost är ytterst populär bland kvinnor som är 45+ och jobbar inom vården. Vi kan även tillägga kvinnliga modebloggare i 20 årsåldern samt hos äldre gubbar som håller på med något artistiskt, te.x konst och intar denna varierade frukost vid spisfläkten i alldeles för stora kalsonger. Denna frukost är mycket snabb och lätthanterlig där fokuset ligger på ciggen. I vissa fall kan även treo inräknas i denna frukost.

2. Juice/Fil/macka/kaffe - frukost. Vanligast bland män i 25-40 årsåldern med svensson livet i bagaget, dvs hus, fru, barn och en volvo. Jag skulle även vilja kalla den för "kostymnisse-frukost". Den har bra variation trots att den består av endast vitt bröd. Den ger så pass mycket energi att mannen stoppar kostymbyxan i sockarna och drar på sig en hjälm för att sedan cykla till jobbet med portföljen i cykelkorgen.

3. Ägg/korvbit/gröt - frukost. Även kallat för byggarbetarnas frukost eftersom den är väldigt stadig. (Som förstått så äts den på arbetsplatsen). Det ska vara stekta ägg och havregrynsgröt eller en hederlig APK-limpa med korvbitar på. Kaffe är såklart ett måste som kokas i en kaffekokare som inte diskats eller har tvättats ur på ungefär ett år. Avslutas med en halv dosa ettan lös under läppen eller en cigg.

 

4. Rostat bröd/Oboy - frukost. Detta kan man kalla för barnens eller tonårstjejens frukost. Enkel frukost där man slänger ner två skivor i brödrosten och blandar chokladpulver i mjölken. Kladdar smör på smörgåsarna och när det smält toppar man det med Nutella. Äts oftast framför datorn eller tv:n i vardagsrummet.

 

5. Proteinpulver/ägg/keso - frukost. If you can do the math, så är detta body-builderns frukost, även kallade för gymmare. Sex kokta ägg (som kokades redan kvällen innan och legat tills morgonen). Då fattas bara proteinshaken och sen är det dags att springa iväg till gymmet.

 

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0