Helgspecial - Lövbiffsrullader

2012-03-03 @ 12:00:00


4 personer

♥ Lägg ut lövbiffen på en tallrik, klicka en ganska stor klick av philadelphiaosten och rulla ihop till en fin rulle.

♥ Stick ned en tandpetare i rulladen, så att osten inte rinner ut och salta och peppra.

♥ Stek tills att de är genomstekta.

♥ Häll sedan över grädden och det som är kvar av philadelphiaosten. Rör ned sojan och bong buljongen och låt puttra i några minuter.

Serveras gärna med klyftpotatis, smörstekta champinjoner och en stor grön sallad!




Sparris m. västerbottensost och flingsalt

Detta gjorde vi som en lite lättare förrät inför middagen. Det går både fort och är supergott!




Ingredienser:

8 Sparrisar
Västerbottensost
Flingsalt
Sallad
Rödlök
Purjolök
Tomat

♥ Ta tag i den nedre delen av sparrisen och bryt av den träigare delen.

♥ Lägg sparrisarna i kokande vatten och låt koka i exakt 90 sekunder.

♥ Stek dem sedan i en stekpanna tills att de har fått en fin färg.

♥ Lägg upp på ett fat, strö över rikligt med västerbottensost, som får smälta något. Stö över flinsalt och lägg upp sallad, rödlök, purjolök och tomat på en tallrik. Servera gärna detta med vitlöksbröd!

Det här är ett hett tips på en huvudrätt och en förrätt, som är enkelt och går rätt snabbt att göra. Det är perfekt att bjuda främmandet på och det är rysligt gott!

/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0