Internationell vecka - Indisk kycklinggryta

2012-03-16 @ 12:00:00



Gör så här:

♥ Finhacka löken, tärna äpplet och dela kycklingfilén i mindre bitar.

♥ Fräs löken i lite olja i en gryta. Tillsätt äpple, curry, salt, timjan och vitlök.

♥ Häll vattnet i grytan och låt puttra under lock några minuter.

♥ Lägg i kycklingbitarna och låt koka under lock på svag värme ca 20 minuter.

♥ Rör i krossade tomater och kokosmjölk. Låt grytan koka upp igen.

♥ Servera med ris och grönsaker.

Den här maträtten är inte särskilt snabbgjord, men väl värd att testa! Det var första gången jag provade på indisk mat och resultatet blev riktigt bra. Grytan är ganska smakrik och gillar man när det är kryddstarkt är det bara att krydda på, annars kan man använda sig av lite mindre än vad receptet säger. Smaklig måltid!

/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0