

Gör så här:
♥ Sätt ugnen på 250 ºC.
♥ Vispa ägg och socker poröst.
♥ Blanda potatismjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner detta i smeten.
♥ Grädda i cirka 5 minuter och stjälp upp på ett sockrat bakplåtspapper.
♥ Rör ihop alla ingredienserna till smörkrämen. Använd gärna en elvisp.
♥ Bred på krämen och rulla ihop försiktigt.
♥ Vispa grädden hårt och ta upp persikohalvorna från sockerlagen, så att de inte är så blöta. Ett tips är att lägga halvorna på lite hushållspapper.
♥ När kakan kallnat spritsar du ut grädden och lägger därefter på halvorna.


♥ Vispa ägg och socker poröst.
♥ Blanda potatismjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner detta i smeten.
♥ Grädda i cirka 5 minuter och stjälp upp på ett sockrat bakplåtspapper.
♥ Rör ihop alla ingredienserna till smörkrämen. Använd gärna en elvisp.
♥ Bred på krämen och rulla ihop försiktigt.
♥ Vispa grädden hårt och ta upp persikohalvorna från sockerlagen, så att de inte är så blöta. Ett tips är att lägga halvorna på lite hushållspapper.
♥ När kakan kallnat spritsar du ut grädden och lägger därefter på halvorna.


/Frida

0