Tips på påskbakelser.

2012-03-15 @ 17:00:00
Detta är ett tips på en väldigt enkel och passande bakelse till påskens alla festligheter. Dessutom är den väldigt god och uppskattad av många. Själv tycker jag att det är svårt att hitta på någon rolig efterrätt till påsken, som inte tar så fruktansvärt långt tid. Denna bakelse är ett återkommande fenomen, som jag gör i princip varje år.






Gör så här:

Sätt ugnen på 250 ºC.

♥ Vispa ägg och socker poröst.

♥ Blanda potatismjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner detta i smeten.

♥ Grädda i cirka 5 minuter och stjälp upp på ett sockrat bakplåtspapper.

♥ Rör ihop alla ingredienserna till smörkrämen. Använd gärna en elvisp.

♥ Bred på krämen och rulla ihop försiktigt.

♥ Vispa grädden hårt och ta upp persikohalvorna från sockerlagen, så att de inte är så blöta. Ett tips är att lägga halvorna på lite hushållspapper.

♥ När kakan kallnat spritsar du ut grädden och lägger därefter på halvorna.


/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0